زیاد شدن آب دهان، سر درد، درد پاها و یا دست ها،سستی و رخوت،ترش کردن معده، نفخ معده، گاهی یبوست، گاهی اسهال، دل درد و بی اشتهایی
زنجبیل، دارچین، زیره، نعناع، عرق نعناع، زعفران، کنجد، عسل، شکرسرخ ،سیر، کندر
*مقداری برگ نعنا تازه را در آب بجوشانید و به همراه نبات بنوشید.
*از دمنوش دارچین و عسل استفاده کنید.
*مقداری آویشن را در آب جوش ریخته و بگذارید۱۵ دقیقه دم بکشد. چند فنجان بنوشید.
نکته: برای تاثیر گذاری بهتر، درمان گیاهی را ۴۰ تا ۱۲۰ روز ادامه دهید.
برحسب نوع غذا و ذائقه خود، غذا را با ادویه جاتی مانند: زیره، نعنا ، دارچین(یک قاشق چایخوری از پودر یکی از آن ها) ودر صورت اطمینان از نداشتن زخم گوارشی، زنجبیل (نصف قاشق چایخوری) با هر وعده میل نمایید.
از غذاهای سنگین و دیر هضم مانند گوشت گاو (به هر شکل و به هر مقدار)، کله پاچه، حلیم، تخم مرغ آب پز کامل،کوکو سیب زمینی، ماکارونی، الویه اجتناب کنید.
از خوردن سالاد خیار،گوجه، ترشی،دوغو ماستاجتناب کنید.