درمان گیاهی بی اشتهایی

هایپر سلامت

دلایل بی اشتهایی

۱. استرس و فشارهای احساسی
بعضی از افراد مبتلا به بی‌اشتهایی عصبی، بیشتر وزن خود را از طریق محدودیت شدید مقدار غذایی که می‌خورند، از دست می‌دهند. همچنین این احتمال وجود دارد که آنها سعی در کاهش وزن خود با انجام ورزش و فعالیت شدید بدنی داشته باشند. برخی دیگر از مبتلایان به این عارضه، مشابه حالتی که در بیماری بولیمیا شایع می‌باشد، در خوردن زیاده‌روی کرده، سپس آن را بیرون می‌آورند. آنها کالری دریافتی خود را با انجام عمل استفراغ بعد از غذاخوردن و یا با استفاده غیرصحیح از مسهل‌ها و دیورتیک‌ها کنترل می‌نمایند. در این نوع درمان گیاهی بی اشتهایی با گیاهان که باعث تسکین اعصاب می شود صورت میگیرد
۲- بارداری

برخی از خانم های که در دوران بارداری قرار دارند، دچار افزایش اشتها می شوند ولی برخی دیگر از خانم ها دچار کاهش اشتها در این دوران می شوند که این موضوع دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. اما جای نگرانی وجود ندارد چون راه های وجود دارد که می توانید از کاهش اشتها در این دوران جلوگیری کنید.در طول بارداری، بیشتر خانم ها با افزایش اشتها مواجه می شوند. اما برخی از خانم ها اشتهای خود را به دلایل مختلف از دست می دهند. بی اشتهایی در طول بارداری باید مورد بررسی قرار گیرد.


۳-عفونت‌ها
برخی از عفونت‌های ویروسی،‌ باکتریایی و قارچی نیز می‌توانند موجب بی اشتهایی فرد شوند. عفونت‌هایی مانند آنفولانزا، سینه‌پهلو، عفونت‌های کبدی مانند هپاتیت A و B، التهابات کبد، عفونت‌های ریه مانند سل، عفونت‌های کلیه مانند پیلونفریت، ایدز و کولیت زخمی می‌توانند
۴- بیماری‌های جدی
بی اشتهای یمی‌تواند از علائم بیماری‌های سختی مانند نارسایی‌های کلیوی، کبدی، قلبی و نارسایی مزمن غدد فوق‌کلیوی باشد. همچنین بیماری‌های قلبی، کلیوی، کبدی، سیروز، پانکراتیت (التهاب لوزالمعده)، آپاندیسیت و سندروم روده‌ی تحریک‌پذیر نیز می‌توانند موجب بی اشتهایی شوند.
۵- اختلالات خود ایمنی
اختلالات خودایمنی مختلف مانند دیابت، بیماری‌های خودایمنی، اسکلرودرمی (نوعی بیماری رماتیسمی) و انواع التهابات مفصلی مانند رماتیسم مفصلی نیز می‌توانند علت بی اشتهایی افراد باشد.

هایپر سلامت

هایپر سلامت

روش درمان گیاهی بی اشتهایی

۱-زنجبیل
زنجبیل برای درمان بی‌اشتهایی عصبی بسیار عالی است. استرس را کاهش می‌دهد و با آرامش اعصاب‌تان، اضطراب درونی‌تان را کم می‌کند. برای درمان گیاهی بی اشتهایی می‌توانید روزانه چند فنجان دمنوش زنجبیل بنوشید.
۲-دارچین

دارچین باعث افزایش ترشح مایعات مفید در دستگاه گوارش‌تان می‌شود. مصرف دارچین به درمان گیاهی بی اشتهایی شما کمک خواهد کرد.
۳-هل

هل به‌عنوان یک تونیک گوارشی عمل می‌کند. برای از بین بردن اختلالات گوارشی، نفخ و اسیدی ته و افزایش اشتها مفید است. برای درمان گیاهی بی اشتهایی می‌توانید از چای هل یا مصرف دانه‌های هل استفاده کنید.


۴-سیر
سیر برای درمان گیاهی بی اشتهایی مناسب است زیرا سیستم گوارش شمارا تحریک می‌کند. درون یک فنجان آب جوش سه تا چهار حبه سیر اضافه کنید. پس از چند دقیقه حبه سیرها را فشار دهید و آب آن‌ها را بگیرید و آب نیمی از لیمو را به آن اضافه کنید و این محلول را دو بار در روز تا زمانی که بهبود پیدا کنید مصرف کنید.
۵-یونجه

در صورتی که نیاز به درمان گیاهی بی اشتهایی دارید. هشت قسمت برگ یونجه، دو قسمت گیاه باباآدم، یک قسمت دارچین و یک قسمت شیرین بیانرا خرد و با یکدیگر مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را در یک لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و روزی سه بار، یک فنجان میل کنید. عرق یونجه نیز اشتهاآور است و مصرف یک تا دو استکان در روز توصیه می‌شود.

هایپر سلامت

هایپر سلامت

توصیه های تغذیه ای برای درمان گیاهی بی اشتهایی

نباید ها درمان خانگی بی اشتهایی
الف. هرگز صبحانه را از وعده‌های غذایی‌تان حذف نکنید. در طول روز وعده‌های غذایی کوچک بخورید.
ب. هرگز از گردهمایی‌های اجتماعی دوری نکنید، زیرا شرکت در این گونه فعالیت‌ها به درمان این اختلال کمک می‌کند.

باید ها درمان خانگی بی اشتهایی
الف.
غذاهایی بخورید که غنی از ویتامین ب کمپلکس باشند، زیرا این ویتامین‌ها برای درمان بی اشتهایی مفید هستند.
ب. پیش از غذا سبزیجات، سوپ، یا سالاد بخورید، زیرا این خوراکی‌ها اشتهاآورهای خوبی هستند.
پ.
سعی کنید غذاهای تند بیش‌تری بخورید، زیرا این گونه غذاها اشتهای‌تان را بیش‌تر می‌کنند.
ت.
هم‌چنین می‌توانید برای بازگشت به وزن طبیعی بدن‌تان،پس از مشورت با پزشک، از مکمل‌های تغذیه‌ای استفاده کنید.
ث. در طول روز آب زیاد بنوشید، ولی فقط به نوشیدن آب اتکا نکنید.
ج.
بیمار مبتلا به بی اشتهایی باید توسط خانواده‌ و دوستان‌اش مورد حمایت و کمک قرار بگیرد.
چ. غذاها یا مکمل‌های غنی از روی بخورید. ح. ویتامین B۶ و اسیدهای چرب مصرف کنید، زیرا آن‌ها به درمان ضربه‌های             هیجانی و اختلالات غذایی کمک می‌کنند.

محصولات مرتبط

مقالات
تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه هایپر سلامت می باشد