درمان خانگی آلرژی

آلرژی چیست ع

آلرژی چیست

آلرژی یک واکنش غیرعادی رایج در دستگاه ایمنی بدن است که معمولا نسبت به مواد کاملا بی‌خطر اتفاق می‌افتد. وقتی فردی مبتلا به آلرژی با آلرژن تماس پیدا می‌کند، واکنش‌های آلرژیک، فورا اتفاق نمی‌افتند. سیستم ایمنی بدن به‌مرور نسبت به این ماده حساسیت نشان می‌دهد و سپس واکنش‌های بیش از حدی بروز خواهد داد. سیستم ایمنی بدن برای شناسایی و یادآوری آلرژن به زمان نیاز دارد. وقتی سیستم ایمنی بدن نسبت به یک ماده حساس می‌شود، شروع به ساخت آنتی‌بادی برای حمله به آن می‌کند. این فرایند، حساس‌شدگی (sensitization) نام دارد. حساس‌شدگی ممکن است چند روز یا چند سال طول بکشد. در بسیاری از موارد، فرایند حساس‌شدگی، کامل نمی‌شود. درواقع، بیمار، بعضی از علائم را تجربه می‌کند ولی کاملا مبتلا به آلرژی نیست. آلرژی ممکن است فصلی باشد. مثلا رینیت آلرژیک یا التهاب مخاط بینی در فصل بهار به اوج خود می‌رسد، چون در این فصل، میزان گرده‌های موجود در هوا بسیار زیاد است.


علائم آلرژی

۱- معده درد
۲-
حالت تهوع و استفراغ
۳-
ضایعه ی پوستی ای شبیه به کهیر
۴-
قرمزی و آبریزش چشم
۵-
سرفه
۶-
صدای خس خس یا سوت در ریه ها
۷-
التهاب زبان و دشواری در بلع
بعضی از دیگر نشانه های کمتر شناخته شده ی آلرژی عبارتند از:

سردرد ضعیف شدن نبض، سرگیجه احساس خستگی رنگ پریدگی پوست یا تغییر رنگ پوست به رنگی متمایل به خاکستری افسردگی اختلالات خواب

علائم آلرژی

درمان خانگی آلرژی

درمان خانگی آلرژی

۱-سرکه سیب
یکی از راه های درمان خانگی آلرژی سرکه سیب است. سرکه سیب می‌تواند مخاط ناشی از آلرژی را کاهش دهد و سیستم لنفاوی بدن را پاک کند. برای آن که علائم آلرژی به صورت مطلوبی تسکین پیدا کند، سه بار در روز یک قاشق چای‌خوری سرکه سیب را در یک لیوان آب ترکیب کنید و سپس آن را بنوشید. این کار سبب می‌شود تا علائم آلرژی حاد مانند سرفه و حالت تهوع را بهبود بخشد.
۲-عسل
عسل محلی یکی از روش های سنتی و دیرینه در درمان اکثر بیماری های بدن می باشد و برای درمان خانگی آلرژی بیشترین تاثیر را می توانند در روی فرد بگذارند . به همین دلیل پزشکان و متخصصان استفاده از عسل محلی را در طول روز توصیه می کنند وبا استفاده از این نوع عسل که به هیچ وجه فراوری نشده است ، می تواند علائم آلرژی را کاملا خنثی کند .


۳-سیر
شما احتمالا از مصرف سیر برای درمان خانگی آلرژی برخی عوامل موثر را شنیده اید و اما شاید نحوه استفاده از این عنصر گیاهی و طبیعی را آگاهی نداشته باشید . واقعیت این است که سیر در درمان آلرژی فصلی و همچنین سایر بیماری های دیگر بسیار موثر است و می تواند در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر باشد و آن هم به دلیل خواص ضد میکروبی و ضد التهابی آن است که معمول ترین آنها آلیسین می باشد . سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی می باشد که بطور طبیعی و موثر می تواند باعث ویرانی باکتری ها و ویروس های بدن شود . سیر واقعا یک مورد کاملا مناسب برای درمان آلرژی فصلی می باشد

درمان خانگی آلرژی

هایپر سلامت

۴-قارچ
قارچ یکی از بهترین درمان های خانگی برای درمان آلرژی فصلی می باشد . از هزاران سال پیش در ژاپن و چین ، اکثر افراد برای که در این مناطق سکونت داشتند از قارچ به عنوان یک ماده غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان  خانگی آلرژی برای اکثر بیماری های استفاده می شد . بنابراین ارزش غذایی قارچ در درمان بیماری ها به مدت هزاران سال است که شناخته شده است . در مصر باستان ، از قارچ به عنوان یک وعده غذایی کامل یاد می کردند و این در حالی بود که در یونان از قارچ برای تقویت سربازانی که به جنگ فرستاده می شدند ، استفاده می شد .


نسخه گیاهی برای درمان خانگی آلرژی

صرف روزانه یک عدد پرتقال در صبح به علت دارا بودن ویتامینc فراوان یک آنتی هیستامین طبیعی نحسوب شده و بدن را در مقابل آلرژی مقاوم می کند.
*برای برطرف کردن خارش بدن در حساسیت ها یک حبه سیر را رنده کنید، آب آن را بگیرید و با ۲ قاشق غذاخوری عسل  و ۱ قاشق چایخوری زنجبیل مخلوط کنید و روی محل خارش بمالید. بعد از۳ ساعت این پماد را با آب ولرم بشویید. خارش بدن برطرف می شود.
*روزانه می توان ۱ تا۲ گرم از دانه سیاهدانهرا به صورت له شده یا چای و یا موارد دیگر استفاده نمود تا از آلرژی جلوگیری شود. *یک قاشق چایخوری گیاه بابونه خشک را در یک فنجان آب جوش بریزید و به مدت۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد و بعد بنوشید. *مصرف تا ۲ یا۳ عدد نارنج در روز، به درمان آلرژی کمک می کند.

هایپر سلامت

توصیه های تغذیه ای برای درمان خانگی بیماری قلبی

توصیه های تغذیه ای برای درمان خانگی آلرژی

  • یکی از درمان های اصلی و موثر در درمان خانگی آلرژی ، کاهش میزان غذاست. در فصل بهار باید از پرخوری اجتناب شود در صورت نیاز به مصرف گوشت، گوشت بلدرچین و کبک را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
  • مصرف کاهو و شربت سکنجبین که از سنتهای پشتیبان است در این ایام می تواند به رفع خشکی و خارش های شدید پوستی کمک کند.
  • یکی دیگر از توصیه ها، عدم مصرف ادویه جات تند در ایام بوده و بهتر است کسانی که دچار خارش مزمن پوست هستند، غذاهای حاوی کدو و اسفناج را بیشتر مصرف کنند.
  • خوردنی‌هایی مثل موز، طالبی و گرمک و طالبی پوست زرد می‌توانند سبب بروز علائم آلرژی در افراد مستعد شوند.
  • از بین این خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های مشکل ساز و آلرژی زا می‌توان به پنیر، خامه ترش، شیر کره‌ای، غذاهای پخته و نان حاوی مخمر و سرکه، نوشیدنی‌های الکل دار، گوشت و ماهی دودی، گوشت و میوه خشک شده و سس سویا اشاره کرد.
محصولات مرتبط
مقالات
تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه هایپر سلامت می باشد