روغن سیاه دانه

روغن سیاه دانه

سیاهدانه، سیاه تخمه و یا در عربی شونیز یکی دیگر از قدیمی‌ترین طعم‌دهنده‌ها که قدیمی‌ترها و شاید امروزه نیز در نان‌ها و ترشی‌های محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد که روغنی از این دانه‌ها تهیه می‌شود که شاید به جرات بتوان گفت یکی از بهترین روغن‌ها در زمینه پوست و مو است، سیاهدانه کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف از جمله صنایع آرایشی و بهداشتی برای تهیه و تولید انواع لوسیون ضد ریزش مو و ابرو، تقویت کننده های گیاهی برای مو، ابرو و مژه و همچنین پمادهای ضد درد مفاصل که به شکلهای مختلفی مانند : روغن خالص سیاهدانه، پماد، لوسیون، سرمه، ریمل و… تهیه و به بازار عرضه می‌شود و از اقبال و استفبال عمومی فراوانی برخوردار است.

دیگر محصولات

مقالات مرتبط