۱- مصرف غذاهای شور مثل کنسروی، سوسیس و کالباس، سبزی های کنسرو شده، گوشت نمک سود شده، کراکرها، همبرگری، چیپس، پفک، خیار شور، ماهی های شورو دودی، سوپ های آماده، ترشی؛ آجیل شور و نظایر آن راکاهش دهید
۲- شخصی که دچار خون دماغ شده می تواند از چاشنی هایی مانند سبزی های معطر تازه یا خشک مانند (نعناع، مرزه، ترخون، ریحان و...) یا سیر، لیموترش تازه و آب نارنج برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک استفاده کند
۳- با توجه به نقش پتاسیم در پیشگیری و درمان خون دماغ ، در برنامه غذایی روزانه از میوه ها، سبزی ها، حبوبات و غلات استفاده شود. زردآلو، گوجه فرنگی، هندوانه، موز، سیب زمینی، آب پرتقال و گریپ فروت منبع خوبی از پتاسیم هستند.
۴- از خوردن ادویه، آب یا چای داغ، میوه های ترش( و رقیق کننده ی خون)، سرکه، ترشی، گوجه فرنگی، سیگار، آنتی بیوتیک، قره قروت، فلافل و دارچین پرهیز کنید.