گل ساعتی، برگ درخت بید سفید، گل آلاله و گل مینا یا بابونه قوی، فلفل قرمز، زنجبیل، نعنا، عرق سنتی بنفشه معطر، بادرنجبویه ، کاسنی ، گل سرخ ، بهارنارنج ، ریحان، شوید ، بیدمشک ، بابونه معمولی و عرق بید
*ریحان، آویشن و بابونه را ( از هرکدام نصف قاشق چایخوری) در یک فنجان آب جوش ریخته و پس از ۵ دقیقه که دم کشید، صاف کنید و بنوشید.
*یک عدد فلفل را داخل یک فنجان آب جوش بریزید و آن را با عسل شیرین کنید. بهتر است مصرف این دارو را در حجم کم شروع کنید و به تدریج هر هفته مقدار مصرف آن را افزایش دهید.
*یک تکه زنجبیل تازه را داخل یک فنجان آب جوش ریخته و بگذارید ده دقیقه بماند. سپس آن را بنوشید.