خواص فوق العاده ی زرد آلو


خواص فوق العاده ی زرد آلو

خواص زردآلو در طب سنتی

زرد آلو از سری میوه های پرخاصیت است. برای کسانی قصد اضافه کردن وزن خود را دارند استفاده از جوشانده برگ زرد آلو توصیه میشود. این جوشانده اشتها آور بسیار خوبی است . هسته ی زردآلو نیز خالی از خاصیت نبوده و از خواص آن میتوان به ضد صرفه بودن و تصفیه کنندگی خون اشاره کرد.


خواص زردآلو

۱- زردآلو بازکنندة گرفتگی‌های مجاری عروق و نرم کنندة سفتی‌ها می‌باشد. ۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود.
۲- زردآلوی شیرین ، ملین است.
۳- زردآلو بدبویی دهان را از بین می‌برد.
۴- خیس کرده برگه زردآلو صفراآور و ملین است، آخر شب میل شود.
۵- خیس کردة برگه زردآلو تشنگی را فرو می‌نشاند. ۱۰ صبح و ۵ عصر یا هنگامی که عطش دارد از همه بهتر است.
۶- زردآلو برای سردمزاجان و کسانی که معدة ضعیف دارند و اشخاص کهنسال مضر است. اگر چنانچه میل نمودند بالای آن کمی انسیون بجوند.
۷- هیچگاه بالای زردآلو آب سرد نخورید.
۸- هیچگاه بعد از غذا زردآلو نخورید.
۹- خوردن زردآلو صبح ناشتا خوب نیست ممکن است باعث دل درد شود. اگر چنین شد کمی از کوبیده انسیون با شکر میل شود.
۱۰- مغز هسته زردآلو اگر تلخ باشد طبع آن گرم و خشک است.
۱۱- دانه شیرین آن مقوی نیروی جنسی است و چون دیرهضم است باید با نمک بو داده و خورده شود.
۱۲- برای از بین بردن کرم معده ۵ گرم از روغن مغز تلخ زردآلو با احتیاط مصرف شود.


خواص زردآلو

۱۳- برای خرد کردن سنگ مثانه ۵ گرم از روغن مغز تلخ زردآلو با احتیاط مصرف شود. سپس هر ۴ ساعت یک لیوان عرق خارشتری.
۱۴- برای تسکین بیشتر دردگوش و رفع سنگینی شنوایی چند قطره از روغن دانة تلخ زردآلو در گوش بچکانید. البته بهتر است با پزشک متخصص مشورت شود. زیرا گوش مجرای خارجی برای بیرون راندن روغن ندارد در نتیجه باید شستشو شود.
۱۵- دم کردة برگ زردآلو کشندة کرم معده است.
۱۶- شکوفه‌های خشک شده زردآلو خونریزی داخلی و بیرونی را بند می‌آورد.
۱۷- زردآلو ضد سرطان است (مخصوصاً سرطان ریه و لوزالمعده).
۱۸- سعی کنید از دانة تلخ زردآلو حدالامکان استفاده نکنید چون سمی است.
۱۹- برای کسانی که لاغر هستند خوردن زردآلو در فواصل غذا مفید است.
۲۰- زردآلو درمان کنندة کم خونی است.
۲۱- کسانی که کارهای فکری زیاد دارند خوردن زردآلو را فراموش نکنند.
۲۲- زردآلو یکی از میوه‌های خوبی است که ورزشکاران بعد از ورزش می‌توانند بخورند. به شرط آنکه بعد از خوردن، آب ننوشند. در زمستان می‌توانند از برگه زردآلو استفاده کنند و در تابستان اگر می خواهند همراه آب باشد از برگه زردآلو خیسانده در آب استفاده شود.
۲۳- برای اینکه کمتر عصبانی شویم در فواصل غذا زردآلو را فراموش نکنیم.
۲۴- ماسک زردآلو لطیف کنندة پوست صورت و گردن می‌باشد.
۲۵- وجود فلوئور در زردآلو از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند.
۲۶- برای جلوگیری از نفخ خوب است که هستة زردآلو را هم بخوریم.
۲۷- برای درمان اسهال ۱۰ گرم برگ خشک آن را با آب سرد میل نمایید.
۲۸- جوشاندة شکوفه زردآلو ضد خونریزی است کسانی که خون دماغ می‌کنند چند قطره از جوشانده را در بینی بچکانند خون بند خواهد آمد.
۲۹- جوشاندة برگه زردآلو اسهال‌های صفراوی را درمان می‌کند.
۳۰- زردآلوی نرسیده برای معده ضرر دارد مخصوصاً کسانی که زخم معده و یا اثنی عشر دارند.
۳۱- بهترین زمان خوردن زردآلو آن است که ۲ ساعت از غذا گذشته باشد و از درخت زردآلویی که در باغچه منزل کاشته‌اید بکنید و میل بفرمایید.
۳۲- هیچ گاه بعد از غذا مخصوصاً بعد از شام زردآلو نخورید.
۳۳- یک ساعت بعد از خوردن زردآلو در آب سرد استحمام نمایید.
۳۴- برگه زردآلو خیس شده در آب جهت رفع گرمازدگی مفید است.
۳۵- پتاسیم و اسیدهایی که در زردآلو وجود دارد موجب لینت مزاج و فعالیت کلیه می‌گردد.
۳۶- برای رفع چروک صورت آب زردآلوی تازه را با کمی شیر و عسل مخلوط نموده ابتدا پوست را با صابون گیاهی شسته سپس با این محلول ماساژ دهید.
۳۷- پوست‌هایی که خیلی خشک هستند چند برگه خشک زردآلو را در روغن زیتون خیس نموده سپس کوبیده بصورت ماسک روی پوست صورت بگذارید.
۳۸- برای ترک دست و پا از ترکیب برگه زردآلو که در روغن بادام زمینی خیسانده استفاده شود.
۳۹- کسانی که بیماری کبدی دارند سعی کنند کمتر زردآلو بخورند یا اینکه بصورت خشک یا مربای آن را بخورند.
۴۰- زردآلو برای خانمهای حامله به عنوان عصرانه بسیار مفید است.
۴۱- کسانی که لک و پیس دارند کمتر زردآلو بخورند.
۴۲- صمغ درخت زردآلو نرم کننده سینه می باشد بصورت مکیدن.

مقالات مرتبط
تمامی حقوق این سایت متعلق به فروشگاه هایپر سلامت می باشد