انار شیرین ،زرد آلو و آب موز ،عرق بالنگ ،چنار ،یونجه و عرق شیرین بیان ،موز ،خرما ،خاکشیر ،پنیر با مرزه ،شیر ، انبه ،پسته ،گرمک ، مواد نشاسته ای ،برنج ،کنجد ، مربای بادام
*آب را بجوشانید و زمانی که به جوش آمد گل های چای ترش را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه با حرارات ملایم بجوشید.سپس زیر شعله را خاموش کرده و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند و بعد مصرف کنید.
*مریم گلی و عسل را به آب جوش اضافه کرده و ۲۰ دقیقه بجوشانید.سپس زیر شعله را خاموش کرده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.در نهایت دمنوشتان را صاف کنید.سپس آب لیمو ترش را به آن اضافه کرده و در طول روز میل کنید. *خوردن جوانه ی گندم ۱۰ دقیقه بعد از غذا چاق کننده است.
نکته: برای تاثیر گذاری بهتر، درمان گیاهی را ۴۰ تا ۱۲۰ روز ادامه دهید.
برای چاق شدن چی بخوریم ؟
از خوردن ترشی جات ، سرکه ،هندوانه ،گیلاس ،پرتقال ترش ،لیمو ترش ، آب غوره ، هلو ،آلو ، آلوچه ، لواشک ها ، کاهو و پیاز پرهیزکنید.
خوردن انواع حلیم ، کله پاچه ، گوشت اردک ،خوراک کبک و گوشت بزغاله و شیر برنج و شیرینی هایی مانند باقلوا ،قطاب و خوردن پسته ،فندق ،بادام و کنجد و میوه های شیرین برای چاق شدن مفید است.